Drukwerck

Of het nu gaat om speciale formaten, twee- of vierkleuren offset, full colour printwerk of vijftig tinten grijs: bij Drukmeesters staat u er altijd gekleurd op.


Digitaal printen

Digitaal drukken loopt van standaard tot zeer exclusief en is al bij één exemplaar rendabel. Het is de ideale manier om bij beperkte oplages de kosten in de hand te houden, zonder enige concessie aan de kwaliteit. 

Afwerking

Zelden is drukken het eindstation. Veelzijdige nabewerking zorgt voor de puntjes op de i en de perfecte uitstraling die bij u past.


Groot formaat

Ik zie, ik zie wat iedereen ziet... Met grootformaat prints van Drukmeesters kunnen uw klanten of bezoekers letterlijk en figuurlijk niet om uw boodschap heen. Ook ideaal voor bijvoorbeeld technische bouwtekeningen. En u raadt het al: zowel in zwart/wit als kleur en ongeacht het aantal.

Vormgeving/DTP

Drukwerk zonder goed ontwerp is als bouwen zonder architect. Daarom zitten onze vormgevers/DTP’ers altijd klaar om uw ideeën en wensen te vertalen in een fraai ontwerp en uiteindelijk in een passend eindresultaat.

Familie drukwerk

Drukmeesters verzorgt alle soorten familiedrukwerk. We hebben een grote collectie trouw- en geboortekaarten. U kunt de boeken vrijblijvend ophalen om thuis op uw gemak een keuze te maken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Contact

Drukmeesters bv
Zoutverkopersstraat 7
3334 KJ Zwijndrecht
T 078 610 09 11
E info@drukmeesters.nl

Stel een vraag

© 2020 Drukmeesters - Privacy

Delen wordt gewaardeerd