Maak u niet druk, dat doen wij wel!

Al uw zakelijke drukwerck is bij Drukmeesters van ontwerp tot eindproduct in zeer bekwame handen. Voordat de persen gaan draaien, worden al uw ideeën eerst met behulp van de modernste software druckklaar gemaakt.

In onze drukkerij ontpopt uw drukwerck zich vervolgens dankzij een mix van ouderwets vakmanschap en moderne technieken, en met de allergrootste zorg van onzichtbare rups tot betoverende vlinder.

Wij geven vleugels aan:

Huisstyle drukwerk

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Een professionele huisstijl moet dus staan als een huis.

Brochures

Minder is niet altijd méér. Dus kunt u uw boodschap niet kwijt op een flyer of folder? Dan is een full colour brochure het overwegen meer dan waard.

Flyers

Uw boodschap op een goedkope manier communiceren? Met een flyer krijgt u die bij Drukmeesters letterlijk en figuurlijk op een presenteerblaadje, compleet met zeer snelle levertijden en zeer scherpe prijzen.

Omslagmappen

Kom altijd goed voor de dag met nette omslagmappen, bedrukt met uw huisstijl of commerciële boodschap.

Roll-up banners

Roll-up banners zijn een professionele en verrassend betaalbare manier om uw boodschap tijdelijk of permanent en uiterst professioneel over klanten of bezoekers uit te rollen. Bijvoorbeeld op een beurs, evenement of gewoon bij de receptie.

Stickers

Bedrukte stickers zijn niet alleen eyecatchers, maar er kleven meer voordelen aan zoals een veelheid aan uitvoeringen, materialen en afwerkingen.

Posters

Posters zijn (bijna) van alle tijden en dat is niet voor niets. Ze zijn goedkoop, zeer snel en in uiteenlopende formaten leverbaar.

Size does matter!

Soms doet het formaat er wel degelijk toe. In zulke gevallen kunt u bij Drukmeesters aankloppen voor onder meer XL-posters, billboards, steigerdoeken, spandoeken en vloerstickers.

Aan het drukwerk kent men de Meesters
Aan het drukwerk kent men de Meesters

The finishing touch

Geef uw huisstijl net dat beetje extra met een speciale papiersoort of bijzondere afwerkingen zoals laminaat, foliedruk of Spot UV-lak. Bekijk hiervoor onze opties bij afwerking.

Contact

Drukmeesters bv
Zoutverkopersstraat 7
3334 KJ Zwijndrecht
T 078 610 09 11
E info@drukmeesters.nl

Stel een vraag

Versturen

© 2020 Drukmeesters - Privacy

Delen wordt gewaardeerd